Birkenes IL - Orientering

Veivalg - vårt O-tidskrift

Postet av Birkenes IL - Orientering den 18. Jan 2019

Hei, Vi har fått et klubbtilbud på fagtidsskriftet "Veivalg". Bladet handler kun om orientering med fokus på alt som er interessant for oss O-løpere. Det kan være løp, løpere,VM 2019 og utvikling av idretten vår.

Hvis det er interesse for å abonnere på bladet så meld tilbake til meg. Slik at vi kan få ordnet det praktiske rundt bestilling.

Under ser dere tilbudet til dere som medlemmer. Det drypper også litt inn i klubbkassa.

Mrk: jeg ber ikke om oppretting av klubbkode før jeg ser om det er noen som er interessert

Klubbtilbud

Alle klubbens medlemmer får tilbud om en redusert pris på abonnement på Veivalg

• Opprinnelig pris på abonnement, kr. 560,- per år
  • Tilbud til klubbens medlemmer: 2 år for kr. 840,- / 1 år for kr. 460,-
  • Klubben mottar kr. 200 per nye abonnent som signerer for 2 år og kr. 100,- for de som signerer for 1 år. Dette gjelder da kun medlemmer som ikke abonnerer på Veivalg fra før.

Organisering

• Vi oppretter en klubb-kode som medlemmer oppgir ved bestilling per e-post. Bestillinger kan sendes tilveivalg@aboservice.no, (sett meg opp som kopi)merkes med «Birkenes IL Orientering» og 1 eller 2 år.
  • Klubben sender ut e-post med informasjon om klubbtilbudet til medlemmer og promoterer ellers tilbudet slik dere synes er hensiktsmessig.
  • Veivalg holder klubben orientert om antall bestillinger og innbetalinger som har blitt oppgitt med rett kode
  • Avregning per 29.03.19

Inkludert i abonnementet

• 10 utgaver over 2 år (inkludert årets VM-utgave)
  • Tilgang til digitale utgaver med arkiv og alle kommende utgaver i 24 måneder
  • Tilgang til alt innhold påmagasinetveivalg.noi 24 måneder

For styret

Årsmøte

Postet av Birkenes IL - Orientering den 15. Jan 2019

Hei,

Jeg vil minne alle på O-gruppas årsmøte mandag 28.1 kl. 18.00 på idrettshuset i storsalen. Det blir ordinært årsmøte program.

Saker som ønskes å tas opp på årsmøtet må være styret i hende senest 21.1.19

Det kan ikke behandles andre saker de som står i årsmøtepapirene, men vi tar gjerne en uformell diskusjon om ting som opptar dere etter at fast program er gjennomført.

Styret håper at flest mulig tar turen og at vi får en hyggelig prat.

Årsmøte papirene blir lastet opp under "Aktiv O-gruppe" så snart de er ferdig utarbeidet etter den 15.1.19

Enkel bevertning!

God Jul & Godt Nyttår!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 18. Des 2018

Hei alle sammen!

Styret i O-gruppa ønsker alle sine medlemmer og venner en Riktig God Jul  & et Godt Nyttår!.

Nå er vi godt inne i vintertreningssesongen, ryktet forteller meg at det er bra oppmøte. Ingenting gleder meg mer enn det!

Vi har hatt en flott sesong, og vi har startet arbeidet mot neste. Den håper vi at med hjelp fra dere kan bli enda bedre.

Litt praktisk (kjedelig),

Hvis noen ønsker å endre/ bestille mer profileringstøy. Så har vi mulighet for det, jeg har prøvetøy. Jeg vi sende bestilling i romjulen, med levering i god tid før Nord Jydsk 2 dagers. Behøver du mer informasjon om dette så bare ta kontakt med meg direkte på e-post eller messenger.

Styret har et styremøte den 14.1, og har dere saker som dere mener vi bør diskutere i et styremøte eller på årsmøtet så gi meg tilbakemelding.

Årsmøtet i O-gruppa vil være mandag 28.1 kl. 19.00 på idrettshuset, mer informasjon om det kommer senere.

Igjen så håper jeg at alle får en fin jul og at den også kan bli hvit!

På vegne av hele styret,

Nattløp - løpstøy og "byttedag" - 20.11

Postet av Birkenes IL - Orientering den 13. Nov 2018

Hei!

Husk nattløp 20.11 i Birkenesparken!!!!

For at vi skal få levert nytt supplement av klær til O-gruppa innen NJD 2019 så inviterer vi til prøve og bestillingsdag på idrettshuset den samme kvelden.

Jeg har prøvetøy på plass fra kl. 18.30 - 20.00 på idrettshuset.

Vi tar opp bestilling etter samme mal som tidligere. Bestilling vil gå etter nærmere angitt dato.

Overtrekksdrakt

- Rekrutt i størrelse opp til 160 cm blir subsidiert av O-gruppa med kr. 300.- pr. plagg

- Jr. 13-20 blir subsidiert av O-gruppa med kr. 300.- pr. plagg

- Jr. løpere som skal på kretslaget i 2019 får ett sett

Flex genser/lue betales i sin helhet av den enkelte

NYTT!

Det vil være flere som har brukte overtrekkdresser/flex gensere som har blitt for smått. Vi kan prøve å få til en bytte/salgsordning. Jeg tenker meg følgende:

1. Overtrekkdressen leveres hel, pen og ferdig brettet i en gjennomsiktig pose til O-gruppa i

- Merkes med størrelse, selgers navn og pris

2. O-gruppa kan administrere

-  videre salg

- ha den på lager og håndtere forespørsler på kjøp

- Legge ut en liste på web med utstyr for slag

O-gruppa "tar ikke ansvar for noen ting"

Dette vil være en prøveordning for å se om det er behov.

mvh

NJD 2 dagers 2019

Postet av Birkenes IL - Orientering den 10. Nov 2018

Hei, kjære O-venner! Det er sendt ut en liten informasjon vedr. NJD 2 dagers 16-17.3.19 til alle på epost.
DEN MÅ BESVARES for at vi skal få til et best mulig opplegg. Den er ikke bindende, men veiledende. Har du ikke fått epost, så kontakt Mari R. Jensen på marirj71@gmail.com så snart som mulig.