Sprintstafetten - fartsfylt og (u)høytidelig

Postet av Birkenes IL den 7. Mai 2017

Bjørn Stormoen sitt bilde.

Nytt av for oss, og all ære til IL Imås som la denne inn ved fjorårets KM-Sprint. Vi tok sjansen og implementerte denne inn i vårt arrangement. Tilbakemeldingen har vært god, og jeg håper noe kan gjenta det engang.

Det som er fint og se, ar at lagene ble dannet på tvers av O-lagene og på tvers av alder og kjønn. Vinner av D21(AAOK) løp sammen med H65, det var flere brødre/søsterlag og sannelig min hatt mann/kone også.

Min anbefaling videre blir at man holder på denne løsningen. Det skaper samhold og gir alle en mulighet til å stille. Jeg tror alle hadde en god følelse i skogen av at de "var med " hele tiden. Tett ble det og resultatlisten ligger her:

Sprintstafett- resultater

Nr.

Lagoppstilling

Resultat

1

Johannes Bakke Aashamar/Marius Aurebekk

9,05

2

David Runde/Vetle E. Lynnebakken

9,13

3

Magnus Mosfjell/Asgeir Reiersen Jensen

9,52

4

Håvar B.Stormoen/Åsulv B.Stormoen

9.56

5

Terje Urfjell/Per Olav Nærestad

10.00

6

Ørjan Svaland Aas/Sigurd Svaland Aas

10.43

7

Silje Hauge/Malin Hauge

11.16

8

Kjell Arne Håland/Jan Blandkjenn

11.30

9

Brage Takle/Henrik Svaland Aas

11.48

10

Paul Erling Lia/Erling Lia

12.09

11

Sigrid Ekeland/Christiane Bøckman

12.56

12

Christine Mikkelsen/Widar Taxt Løland

13.42

13

Geir Bråten/Arnhild Bråten

14.10

14

Hannah B.Damsgaard/Inger Marie B.Damsgaard

19.15

15

Oluf Bøckman/Jon Terje Ekeland

Deltatt

16

Per Kristian Tømt/Henrik Andreas Tømt

Deltatt

17



Vellykket KM - sprint 2017

Postet av Birkenes IL den 7. Mai 2017

Igjen har vi klart det! I strålende sol og sommervarme så gjennomførte vi igjen et prikkfritt O-løp. Skiskytterstadion høstet mange lovord fra de fremmøtte. Vi er takknemmelig for at vi har slike fasiliteter hos oss på Birkeland. Takk til skiskytterne for utlånet!.

Ca 90 o-løpere og et (foreløpig) ukjent antall småtroll og rekrutter nøt dagen her på Birkeland. I utfordrende sprintløyper som var laget av Steinar Aas. Etter diskusjonene å dømme etterpå blant løperne så er det ingen tvil om dette var en utfordring for så vell noen av landets raskeste o-løpere til den mest drevene, men med mindre fart.

Vi har et flott sprintterreng her på kartet i Birkenesparken.

Av lokale resultater nevnes følgende:

H/D -10 så gjennomførte KlaraTobiassen, Lars Birkenes og Casper Westberg på flott vis. Dere er utrolig flinke.

I H11-12 vant Sigmund Javenes Flaa sin klasse, flott løpt!

Ingerid vant sprint KM for VAOK på flott vis i D13-14 og i H13-14 var Martin Reiersen Jensen kun 38sek unna gullet. Han var litt rusten iflg. han selv, og med mer toppet form så er han straks tilbake på toppen!

Den tøffeste løperen i dag var Åse Karin Aakvik, som med litt begrenset rutine stilt opp i D21- en fin syvende plass ble det. Ved gjennomgang av resultatlisten så var det rett bak noen meget rutinerte løpere. Imponerende innsats og mot!

I H15-16 var Asgeir Reiersen Jensen kun 28 små sekunder bak David Runde fra KOK, det betyr at Asgeir har lagt grunnlaget for en god sesong i år. I denne klassen ble Magnus Mosfjell nr 3 og Erling Heggelund Lia nr. 6. Tre løpere i H15-16 fra Birkenes er utrolig bra!!!

I H17-20 ble Sigurd Svaland Aas og Anund Nyhus hhv nr. 5 og 7, bak en rad KOK løpere, som er helt i Norges eliten.

Videre og utenfor KM klassen ble, Mari Reiersen Jensen nr1 i D45, Edvard Ånesland nr2 i H13-16C, Paul Erling Lia nr3 i H45.

Vel blåst alle sammen, og takk til alle funksjonærer på arenaen og alle de som har lagt ned mye forarbeid! Dere er utrolig flinke!