Birkenes IL - Orientering

Birkenes IL - Orientering

KM-stafett

Postet av Birkenes IL - Orientering den 29. Sep 2016

Søgne og Songndalen (SSOK) stod for arrangør av årets KM stafett. Det ble avholdt på Tunballen skole ved Nomeland. Terrenget er åpent og storkupert, men med høy og kraftig undervegetasjon. Noe som ikke favoriserer tungvektere i moden alder.

Stafettstemningen på arenaen var utrolig god, det var god gammeldags O-løp stemning. Praten gikk lett og det var merkbart at man hadde litt press for ikke å gjøre de helt store feilene, laget var jo avhengig av en.

Vi hadde som vanlig klart å få til to guttelag i H13-16. Det er veldig imponerende at guttene hjelper hverandre og er positive til å få til lag, selv med litt manglende erfaring.I klasse for de med minimumsalder 150 år ( til sammen) stilte vi år med to lag. BIL 2 tok her er så vidt det var innersvingen på BIL 2, med hhv 7 og 9 plass. På BIL 2 løp Øyvind ut og gjennomførte på utmerket vis, det ble litt tyngre for formannen i det høye gresset, mens Trygve satte på cruisekontrollen og sikret oss inn. På BIL1 så startet Paul som en rakett, hvorpå Guttorm fulgte opp i fin stil, avslutningen tok Bjørn seg av.

Jeg håper mange som har lyst til å løpe stafett, markerer tidspunktene på timeplanen til neste år. Slik at vi kan øke med en to-tre lag til fra BIL. Formannen skal sørge for at dere får informasjonen i god tid!

O-hilsen

Svein Roar
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline