Startskudd for trening til Jukola og NM-stafett - torsdag 26. januar

Postet av Åsulv Birkeland Stormoen den 18. Jan 2023

O-gruppa har i år ambisjoner om å stille lag både i NM-stafett og i den store Jukolastafetten i Finland. For å sjekke interessen inviteres alle interesserte løpere til trening, mat og o-prat. Datoen er torsdag 26. januar. Vi starter med intervalltrening sammen med friidrettsgruppa. Oppmøte ved friidrettsbanen klokka 18.00. Etter trening trekker vi opp til klubbhuset. Her blir det o-snakk og pizza. Regner med å avslutte til klokka 21.00

Hovedtema vil naturligvis være Jukola og NM-stafett. Hvordan skal vi trene for å være best mulig forberedt? Hvor mange lag klarer vi å stille?

Reiseavstandene er overkommelige både til NM og Jukola i år. NM arrangeres av KOK på Vatnestrøm første helga i september. Er vi heldige går til og med deler av løypene i vår egen kommune. Jukola går av stabelen 17.-18. juni snaue 50 kilometer øst for Helsinki. 

Denne kvelden er åpen for alle, uansett om du planlegger tur til Finland eller ikke. Det er også mulig å komme rett til klubbhuset om du ikke har anledning til å løpe intervaller først. Ønsker du å løpe Jukola, men ikke har mulighet til å komme denne kvelden kan du gjerne gi beskjed til Espen eller Åsulv.

Med tanke på antall pizzaer som skal bestilles er det fint om dere kan melde dere på til Åsulv innen onsdag 25. januar E-post aasulv@live.com eller SMS 924 47 450
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.