AOK har fått ny leder!

Postet av Svein Roar Jonsmyr den 28. Feb 2023

AOK har fått ny leder!

Jeg har den glede å informere klubben/o-gruppa om at Bjørn Stormoen er valgt til ny leder av AOK. Vi som kjenner Bjørn, vet at hans engasjement er stort for O-idretten.

Han har igjennom en mannsalder sørget for at vi i O-gruppa har nytt av hans kompetanse innen utvikling av kart. I tillegg er han veldig behjelpelig med å produsere kart for både trening og konkurranse.

De siste årene har han i tillegg hatt det økonomiske ansvaret for O-gruppas økonomi, en jobb som er over middels stor da det er stor aktivitet.

Det har aldri vært nei i Bjørns munn, og det vil det neppe bli fremover heller.

Han bidrar også regelmessig med løypelegging og forberedelser til våre terminfestede løp, og har også vist seg som en stødig og myndig reiseleder til f.eks Nord Jydsk 2-dagers.

Nå som panikken grep han i vinter og at han skjønte han fikk mer fritid enn beregnet så takket han på AOKs årsmøte ja til å være med som leder av kretsen for de neste to år.

Kretsarbeid har litt annen karater enn den daglige driften av O-gruppe, her er det en god del mer formalia som skal utføres, strategier som er utarbeidet som skal gjennomføres. Så det blir en ny og nyttig erfaring. Han får med seg et godt lag i styret som er drevne veteraner med over gjennomsnittlig engasjement for O-idretten. Dette kommer til å bli bra.

Som Bjørn utrykte det selv «Før så var det både unger, kuer og kone(litt omformulert), nå er det bare kone igjen, så da er det min tur til å ta i et tak»

Vi ønsker han lykke til!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.