Vårslipp i Danmark

Postet av Svein Roar Jonsmyr den 18. Mar 2023

Kjøre O-venner!

Nå som alle er kommet hjem og våren er i anmarsj, så minner jeg dere bare på den flotte turen vi hadde til Danmark og Nord Jydsk 2-dagers 11-13.3.

Birkenes IL stilte med 36 løpere, noen garvede og erfarne løpere, og noen som debuterte for første gang.

Vi kan vel si at det var en overraskelse å ankomme Danmark til 25-30 cm med snø, fra et snøbart Sørland. 

Ferjeturen over med Colorline var litt "bumpete" kan man si, men de fleste av oss tok turen til Blokkhus og Blokkhus Klitplantasje for en fortrening på fredag ettermiddag. Det ble vel for de fleste et løp i sporsnø, men det var godt å få kroppen i gang.

For å sette ting i perspektiv så ble jeg på treningen passert i farten av en "gammel" mann, som senere viste seg å være en yngre kompis fra Vegårhei. Kansje jeg skal ta meg en titt i speilet?

Formannen

 På lørdagen så gikk turen til Svinkløv for en utfordrende langdistanse, mange av klassene ble sendt rett ut i de snødekte Klittene, noe som nok ikke mange har erfaring med.

Men det ble noen flotte plasseringer til Birkenes den dagen.

Pallplasseringer ble det til: Emilia (D14B nr.2) og Frantz Agerbo(H35B nr.2),Kristian Birkeland (H20AK nr.1), Lars Birkenes (Åpen2 nr.1), Martin Fedeler(H10B nr.2), Brage Glende Stormoen(H10B nr.3), Formannen (H55AK nr.3), Emil Nygård(H20A nr.2),Simen Nygård (H14B nr.1),Gunn Svaland Aas(D21C nr.2) og Ørjan Svaland Aas(H21AM nr.2), Fulstendig liste HER

 

 

På sødag så er dagen for å rette opp alle feil ifra i går. Motet er stort, ferdighetene i klittene er nok ikke helt på plass for oss norboere og vi må ta i bruk de høyeste toppene vi finner for å se om det kan hjelpe oss. Her representert ved Per Are Birkeland, som formannen passerte omtrent på samme sted, og det var ikke perfekt det heller.


Sødagen gav igjen gode plasseringer til Birkenes: Frantz Agerbo (H35B nr.1), Kristian Birkeland (H20AK nr.1),Martin Fedeler(H10B nr.3), Brage Glende Stormoen(H10B nr.1),Formannen (H55AK nr.3),Simen Nygård (H14B nr.1), Åsulv Birkeland Stormoen( H21AM nr.1) og Ørjan Svaland Aas(H21AM nr.3). Fulstendig liste HER

Alt i alt så hadde vi en veldig flott tur, med felles bespinsning, turer i badeland, spa mm. Noen O-skrøner har sikkert blitt fortalt. De blir bedre og bedre for hvert år. Det gledelige er at vi nå har noen ivrige rekrutter som fyker rundt i skogen, både unge og eldre. Takk til Bjørn Stormoen som igjen var en suveren reiseleder og turarrangør, jeg tror alle vet hvor utfordrende en slik jobb er.

 


Ps. til helgen er det KOK 2-dagers, jeg håper jeg ser mange der

Påmelding lørdag her: Eventor - Arrangementsinformasjon: KOK 2 dagers (orientering.no)

Påmelding søndag her: Eventor - Arrangementsinformasjon: KOK 2 dagers (orientering.no)

Trenger du hjelp, kontakt Svein Roar, Espen,Bjørn, Åsulv m.fl


O-hilsen

Svein Roar


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.