Hva er teknisk delegert (TD)?

Postet av Svein Roar Jonsmyr den 21. Mar 2023

Det å være teknisk delegert(TD) på løp kan være en veldig givende oppgave. Kretsen skal ha TD på alle kretsmesterskap(KM) og NA-løp. Hensikten er at man skal ha oversikt og kvalitetssikre arrangementene på en god måte.

Under ser dere invitasjonen til å være med som TD, og link til registreringsskjema.

På samme sted finner dere en egen informasjonsfolder og sjekkpunktskjema som dere kan se på. Dere må ikke melde dere på i dag, men for de som er interessert så er det flott informasjon. Yngre må gjerne ta utfordringen!

Mvh

Svein Roar

--------------------

Hei Lagledere,

Det er faktisk en ganske liten jobb å være teknisk delegert for et løp. Alt gjøres på forhånd, det meste kan ordnes med en time på Teams, og vi har en bra veileder og et ferdig skjema dere kan bruke. Deretter vanker heder & ære.

Det er KM og nasjonale løp vi trenger teknisk delegert til, og det er ennå noen ledige løp å velge mellom. Selveste Sørlandsgaloppen er heller ikke tatt. En liste finnes i denne mappa:

https://drive.google.com/drive/folders/1gHYqUfHRXoaPWflLi8NEuMiE-vHZEM0c?usp=share_link

Der er det bare å skrive seg på, førstemann til mølla. I samme mappe finnes også veileder og kontrollskjema så kan dere se hva det går ut på.

Så kjære lagledere, fint om dere reklamerer for dette til deres erfarne løpere. Kretsen (v/meg) er forpliktet til å skaffe TD til disse løpene, og vi har hittil hatt lovløse tilstander, men jeg er sikker på at dere kan bidra til å løfte Agder O-krets til nye profesjonelle høyder.


Hilsen Tore

Teknisk i kretsstyret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.