Sommersprintcup løp 1

Postet av Svein Roar Jonsmyr den 4. Jul 2024

Løp 1 er unnagjort!

Redigert, her er bilder fra løpet

Vi hadde den glede av å benytte et nytt løpssystem denne gangen, O-Total som er utviklet av Tore Henriksen ( bildet ). Dette er et løpsystem som er webbasert og som enkelt kjører liveresultater underveis. Vi kan også kjøre livresultater direkte til Eventor hvis vi ønsker det. 

Selve systemet har et enkelt grensesnitt som er raskt å lære, denne gangen fikk Øyvind K. Andersen en flott gjennomgkjøring og hans tilbakemelding var " bare bestill meg til å kjøre løp, dette var enkelt og greit". Det var en fin opplevelse for oss alle.

Det var hele 63 deltagere som gjennomførte denne gangen, og det var ny rekord. Løypene ble laget av Kristian Nyhus, og når man ser på resultatene så traff han planken mhp løpstid. 

Vinner i H A/B Lang ble: Håvard Krey Hansen, OK Silsand med tiden 14.39

Vinner D A/B lang ble: Henni Hattestad Kristensen, Heming Orientering med tiden 18.46, hun var blandt norges beste i D15 i fjor og spennede hva det holder til i år.

Vinner D A/B Kort ble: Ingvild og Emilia Flaa Agerbo, sammen med Kamomilla Kverneland ( de løp sammen) med tiden 20.23

Vinner H A/B kort ble: Finlay Duncan (13 år), Sandnes IL på tiden 19.30. Kan han være i familie med Jon Duncan, to ganger VM medaljør fra Storbrittania fra 2008/9 som deltok i H A/B Lang?

I år lager vi en uhøytidlelig konkurranse, hvor vi gir løpere under 17 og over 35(D)/40(H) et fratrekk på 15 sek. pr. år de er over eller under grensen. Da kan listen bli litt annerledes, og den aldersjusterte resultatlisten ser dere her i Eventor.

Bjørn Stormoen stod for løypetrykken denne gangen, på vårt nyreviderte "Birkenesparken" og kartet holdt høy kvalitet.

Neste uke så er det Sigmund Javenes Flaa, som både ønsker å ta tidtakingen og legge løyper. Da skal vi være klare igjen, så vet jeg at noen flittinge damer har noe bakeverk på gang.

Alle som ønsker det kan være med, ser gjerne at det er enda flere fra Birkenes IL som deltar. Dette er trygt og godt på et sprintkart som gjør at det ikke er altfor vanskelig, men mest gøy!

Mvh

Svein Roar


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.