Sørlandsgaloppen 29. juni - 2. juli

Postet av Åsulv Birkeland Stormoen den 5. Jun 2023

Sørlandsgaloppen er i år tilbake på det ekte Sørlandet. Det blir fire løp fra torsdag 29. juni til søndag 2. juli. De to første løpene har samlingsplass ved en av Sørlandets beste sandstrender - Storesand ved Fevik. Også kjent fra Mesternes mester. De to siste løpene går i skogene ved Arendal:

  • Torsdag: sprint-distanse Fevik, første start kl 1800
  • Fredag: mellom-distanse Fevik, første start kl 1100
  • Lørdag: lang-distanse Bjorendal, første start kl 1100
  • Søndag: mellom-distanse Bjorendal, første start kl 1100

For de som ikke er kjent med konseptet Sørlandsgaloppen er dette orienteringsløp i sommerferien med historie mer enn femti år tilbake i tid. Fokuset er gjerne mer på hele o-familien enn kun på eliten. Det kommer deltakere fra hele landet og flere utland med. Galoppen arrangeres som et flerdagersløp med sammenlagtpremiering, men det er også mulig å bare delta en eller noen av dagene. De som virkelig vil kjenne på den kombinerte ferie- og o-følelsen kan overnatte på o-campen på Hove leirsenter for å treffe likesinnede og suge inn den herlige blandingslukta av saltvann og o-sko som tørker i sola.

Mer informasjon og påmelding til løpene finner dere i eventor. Ta ellers gjerne kontakt om du lurer på om dette er noe for deg (det er det!), eller trenger hjelp til påmelding. Håper det blir mange birkenesinger på SG2023!


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.