Birkenes IL - Orientering

Birkenes IL - Orientering

Fantastisk våravslutning med innlagt klubbmesterskap

Postet av Birkenes IL - Orientering den 22. Jun 2016

Årets avslutning ble lagt til kartet «Østre Mollestad», her var familien Nygård vertskap og stilte med have og grill til sliten o-løpere.

Været var som bestilt og alle hadde det veldig hyggelig, det stilte ca 30 løpere.

Løperne fikk utfolde seg fritt i nestor Trygve Lølands finurlige løyper. Særlig mesterskapsløypen var utfordrende lagt, skulle man løpe over, venstre eller høyre over toppen var den store diskusjonen om veivalget mellom post 4og 5, dilemmaet kom opp igjen på vei tilbake fra 7 til 8, her er fremdeles noen veldig i tvil om hva som var raskest. Det kokte nok litt i hodet på de fleste, det var nok varmen! Formannen tok den lange turen til venstre og det ble litt vel laaaaaaagt.

Raskeste løper i løypen var Kristian Reiersen Jensen, men han hadde tatt på seg feil bekledning, så det var Espen Birkenes som trakk det lengste strået, med 3 sekunder(!!!), og tiden 31.00

Her har nok legevakttjenesten måtte besøke Steinar Aas sitt hjem i løpet av kvelden, med noen trøstende ord. Alt tapt i bakken opp mot siste post, det var det strekket som han ikke forutså under forberedelsene, og dermed må satse hardt et nytt år for å kunne sette Espen på plass.

En god tredjeplass til Asgeir Reiersen Jensen med tid 33.14. Han har nok som mål å tukte ringrevene Espen og Steinar til neste år, eller neste år, eller neste år!

Videre på listen fulgte den tyngre, lettbente og lett forvillede massen, med Asle 35,07, Øyvind 36,44, Formannen 38,41, Paul Erling Lia 38,51,Guttorm 39,50, Erling H. Lia 41,26 Bjørn 50,00 og Dag Ivar som syklet igjennom løypa på vei til start.

I dameløypen så tok Aina Vehusheia 27,44 teten, med Ingrid Mosfjell og Ingrid Nygård 48,46 halsende etter.

Denne løypen løp også Emil Nygård frembragende.

Alle nybegynnerne og deltagerne i N løype gjorde en kjempeinnsats, her kommer de som perler på en snor Ingeborg, Simen, Elisabeth, Harald, Lars, Per Johan, Sigmund, Klara, Astrid og Hans.

Strålende innsats av alle sammen!

Mvh

Svein Roar

PS. Jeg har ikke fått snakket med alle om å legge ut bilder på web. Gi meg beskjed hvis du/dere ikke ønsker det, vi skal i Birkenes IL ha respekt for bruk av bilder på sosiale medier.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline