Birkenes IL - Orientering

Birkenes IL - Orientering

Tallet er 1040 !!!

Postet av Birkenes IL - Orientering den 24. Jun 2016

Vi nådde 1040 unike påmeldte til årets SG 2016. Det er det høyeste tallet på flere år. Jeg gratulerer alle som har vært med på denne dugnaden.

All erfaring tilsier at vi kan forvente ca 100 etteranmeldte pr. dag også. Dette blir kjempe bra!!!

Nå må vi fra Birkenes som er ansvarlige for starten vise at dette kan vi !

Guttorm, Bjørn, Trygve og formannen hadde i dag befaring på alle startplassene og vi var enige om at vi kom frem til en god plan. Til å gjennomføre denne planen så vet jeg at flere av dere har meldt dere til Mari. Det er kjempeflott!

Hvis det er noen som har lyst til å være med å hjelpe underveis så bare meld i fra til Mari, det gjelder også om man skal løpe. Noen ekstra til å begynne med på starten kan alltid være nyttig.

På starten i Lillesand ( dag 1, kl .17.30) må vi også ta hensyn til trafikken og derfor er det fint hvis vi er noen ekstra.

Jeg kan også trenge en "premiemann/dame" som kan erstatte meg i den perioden jeg er ute å løper (ca. 1time). På den tiden er det kun utlevering av nybegynnerpremier fortløpende ved målgang.

Igjen, takk for innsatsen og jeg gleder meg til at det hele settes i gang. Jeg gleder meg også til å se at dere håndtere denne oppgaven på en fremragende måte.


Mvh

Svein Roar

Stolt og glad formann!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline