Birkenes IL - Orientering

Birkenes IL - Orientering

KM langdistanse - Rompetrolltjønna

Postet av Birkenes IL - Orientering den 29. Sep 2016

Etter en lang tids skrivesperre så løsnet det for formannen. Slik som det løsnet når 125 orienteringselskede deltagere la ut i skogene på Østre Mollestad. I strålende solskinn kunne vi begynne arenarigging på formiddagen. Et vær som vedvarte ut hele dagen.

Arrangører av O-løp har alltid en(flere) stor(e) bekymring(er), en er å få en 3-500 kilos stor skremt elg løpende rundt i terrenget. Denne gangen gikk det veldig bra, to elger spaserte igjennom samlingsplass rett før vi kom til stedet, tuslet rolig ut, og forsvant.

Et KM i langdistanse er en stor utfordring for løperne, og det ble ikke noe bedre av at løypelegger Trygve Løland gikk rundt med et lurt smil.

Terrenget kan være krevende, men med den erfaring som Trygve har ble traseer og veivalg lang med omhu. Det er flotte partier i skogen, og som igjen kan brukes til utfordrende løyper. Arenaen ved Rompetrolltjønna er et flott sted, og vi ble veldig godt tatt i mot av de som bor der. Hjelpsomheten deres må vi bare takke for.

Resultatmessig ble flere gode resultater fra Birkenes O-gruppe.

I N-åpen, fullførte Lars, Sigmund, Klara og Edvard med stil, flott gjort!

Ingrid Mosfjell fullførte i D13-16C, og jeg tror at Åse Karin Åkvik debuterte i D17C, flotte resultater på begge to.

I gutteklassen var Asgeir en hårsbredd fra KM medalje, mens Erling gjorde sin debut i et ordinært o-løp, med en flott 8 plass, Magnus gjorde også en flott innsats.

I H17-18 deltok Kristian Nyhus, Paul Erling debuterte også med en flott 6 plass i H45.

Utover det så må jeg takke alle som hjalp til, det gikk som vanlig feilfritt og alle hadde god kontroll på sine oppgaver fra start til mål.

Takk for et utmerket arrangement!

Svein Roar
1 Kommentar

Kommentarer

  • Birkenes IL - Orientering

    Det ble bronse på Asgeir for Vest-Agder O-krets. En av de som var foran han på resultatliste er fra Aust-Agderkretsen og fikk derfor gull der...

    02 oktober 2016

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline