Birkenes IL - Orientering

Birkenes IL - Orientering

Vel gjennomført KM-stafett

Postet av Birkenes IL - Orientering den 3. Sep 2018

En fantastisk dag og en flott gjennomført KM-stafett på Vassbotn. Artikkelen er krydret med et bilde av deltagerne i lagkonkurransen ( lånt fra SSOK). De fleste av disse lagene bestod av deltagere fra Birkenes IL og når starten gikk og det lyste Birkenes fra de fleste ryggene gjorde det løpsleder/speaker veldig stolt. Tusen takk til dere som deltok i den konkurransen.

Martin Ivarson med familie stilte gård og grunn, pluss strøm og vann til disposisjon for oss. Det er fantastisk å møte en slik velvilje. Noe som gjør arrangementet mye enklere.

Bjørn og Trygve hadde lagt flotte løyper, synfart kart og med stødig hånd gaflet dem riktig. Når en ser på løpstider pr. etappe var det perfekt utført. Dette er en jobb som har krevet god og nøye planlegging i lang tid.

Anne Kathrine og Kirsti stod for en utmerket gjennomføring av kiosken. Dette er en viktig jobb og hele O-gruppa er avhengig av at vi støtter opp om denne funksjonen selv om vi ikke kommer på løpet. 

Dag Ivar og Paul leverte til stående applaus, for det å forberede og takle alle endringer i en stafett er en formidabel jobb. Resultatene lå på nett før jeg var kommet ned til Lillesand (klapp,klapp)

Noen er nevnt, men alle vet at de bidro med sitt, enten de løp både lenge og vel eller om de var raskest på etappen, som Johan Lindeberg i H 13-16 ( etappen er ugaflet og dermed sammenlignbar).

Vi stilt med hele 9 lag, noe som er utrolig flott selv om noen ikke kunne løpe fordi de var arrangører.

Lagånden viste seg spesielt ved nedrigging av arenaen, for klokke 16 så kunne vi ta ned av heia med alt utstyr og alt var tomt. Alt levert og plassert, kun toalettet igjen ( med der har vi en liten jobb å gjøre). 

Resultater ligger på eventor: http://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=9218&groupBy=EventClass

Bjørn har lagt ut kart og løyper på nettet.

Vi minner så om at treningsløpet til tirsdag går fra Vassbotn og i KM løypene. Fellestransport for de som ønsker det fra tomta kl. 17.

Stolt hilsen til alle,

Svein Roar


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline