Påmeldingen til NJD er åpen.

Postet av Birkenes IL den 17. Feb 2019Påmeldingen til NJD er åpen.

I år er det en litt annerledes måte å gjøre det på. Hver enkelt må egentlig ha sin egen profil. Jeg har laget en profil på alle som er påmeldt til årets reise så de ligger inne som medlemmer at Birkenes Il. Alle kan få sin egen pålogging, jeg vil sende det ut etterhvert for de som ønsker det. Gi meg beskjed om det! ( du får en egen link)Trykk på denne linken:

http://www.orienteeringonline.net/CompetitionBasicInfo.aspx?CompetitionID=4198


Velg: Registrer for denne konkurransen

Bruk min innlogging:

Brukernavn:  sveinroar.jonsmyr@online.no , passord: svein2811


Velg så den personen som skal legges til konkurransen og fyll ut de data som mangler (edit)

Sjekk at Emit nr. er riktig


VIKTIG: 

ALLE hos oss kommer på fredag så vi velger Ankomst1


På avreise er det tre muligheter:

Avreise 1: ferje mellom 11.5 og 12.15

Avreise2: ferje kl. 14.00

Avreise3: alle andre ( denne ser ut til å være default)


Hvis dere ikke ønsker å gjøre det selv, så gi meg beskjed så snart som mulig. Så skal jeg sørge for det.


Mvh

Svein Roar


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.