Sørlandskarusellen 23.4 - fra Vanntårnet

Postet av Birkenes IL den 21. Apr 2019


Hei på dere, 

Nå er påsken snart over. Jeg håper alle har hatt det (sol)strålende, og fått nytt det fine været med vedhogst, skigåing, turorientering og alt det andre som gjør i en påske.

Nå er vi gang igjen, Steinar Aas har vært ute i skogen og lagt løyper. Vi er dermed klar til å gjøre vårt eget treningsløp til tirsdag 23.4 om til et Sørlandskaruselløp.

Påmeldingen er åpnet i Eventor ( 39 stk. pr nå), https://eventor.orientering.no/Events/Show/9162. Husk å melde dere på slik at det letter jobben til sekretariatet på løpsdagen.

Litt praktisk informasjon:

1. Vi trenger en person med "gul vest" til å få parkeringen i gang. Send SRJ en epost.

2. Dette er et skogsløp, så vi bør ha kontroll på hvor mange som er i skogen. Listen med forhåndspåmeldte må krysses av slik at vi vet at de er i skogen. Direkte påmeldte vet vi går ut. Har vi en solid person som gjøre denne jobben? Send SRJ en epost.

Parkering er på kommunehuset, vi ønsker at lokale løpere parkerer på parkeringsplassen ved inngangen til idrettshuset og tar gangveien til kommunehuset.

Det er INGEN parkering oppe ved vanntårnet (unntatt sekretariatet), siden sikkerheten til løperne må komme først. 

Merking til vanntårent og parkering bli gjort i god tid. Vi får også opp det mobile toalettet, slik at det er i orden (litt tetting av lekkasjer har måttet bli utført i påsken). 


Alle er vel møtt, selv om du ikke er medlem i O-gruppa eller idrettslaget.


Mvh

Svein Roar
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.