Informasjon fra AOK

Postet av Birkenes IL den 5. Mai 2020

Hei,

Det vil komme litt løpende informasjon fra Agder O-krets i de nærmeste dager. Dette er den første, etter styremøte i AOK i går kveld.

Informasjonen vil som hovedsak bestå i hvordan vi i O-sporten skal kunne håndtere dagens og kommende regler rundt smittevernstiltak. Vi vil alle komme i gang igjen, men noe må sjekkes ut og noe må forankres hos fagpersonell og hos NOF. 

Vi i AOK holder nå med på å skaffe oss informasjon om hvordan vi håndterer EKT (tidsregistreringen) i et løp. Når vi vet det svaret på det vil vi se på hvilke typer arrangementsløsninger som vi kan tilby.

Imens, fortsett med trening og treningsløp uten EKT, skogen ligger der og har aldri vært finere!


Så litt generell informasjon fra AOK, det dreier seg om de som har vært eller ønsker å være på den felles maillisten som tidligere het "alle@aaok.no", den forsvinner i forbindelse med opprettelse av AOK, så se informasjonen fra Terje Urfjell under og eventuell svar på den ( fin måte å få ryddet litt i den gamle listen på):

Mvh

Svein Roar

--------------------------

Hei

I mange år har epostlista alle@aaok.no vært brukt for å formidle informasjon om orienteringsløp innen Aust Agder orienteringskrets, og det har også vært flere O-løpere fra Vest-Agder som har stått på lista.

Når nå orienteringskretsene i Aust Agder og Vest Agder er slått sammen til Agder Orienteringskrets, er det på tide å lage en ny epostliste.

Den nye epostlista heter alle@agderokrets.no 

Dessverre er det slik at den tjenesten som Aust Agder O-krets brukte for å vedlikeholde epostlister innen domenet aaok.no, ikke lenger fungerer. Derfor er det ikke mulig for oss å få oversikt over hvem som har stått på den gamle lista.

 Vi må derfor be alle som ønsker å stå på alle@agderokrets.no om å sende en epost om dette til admin@agderokrets.no

De som sto på den gamle lista og som ikke ønsker å bli med over på ny liste, trenger ikke å foreta seg noe. Dessverre kan vi ikke slette dere fra den gamle lista, men den lista vil nå uansett gå ut av bruk.

 

Med hilsen

Terje Urfjell

Leder Agder O-krets


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.