SG 2021

Postet av Birkenes IL den 17. Jun 2020Informasjon sendt fra HK SG 2021, alle som er involvert i arbeidet fortsetter frem til 2021.

Flott med denne avklaringen!,

Mvh

Svein Roar

------------------------. 

Sørlandsgaloppen 2021 blir arrangert i Agder

Sørlandsgaloppen har normalt blitt arrangert annethvert år i Agder og Vestfold og Telemark. SG 2020 skulle vært arrangert i Agder og SG 2021 i Vestfold og Telemark. SG 2020 er som kjent avlyst på grunn av begrensninger gitt av norske myndigheter pga Korona viruset.

Når avlysning var et faktum, henvendte hovedkomiteen for SG 2021 seg til oss i Agder, med forslag om at Agder kunne overta arrangementet i 2021. Det var en hyggelig gest som vi i Agder er svært takknemlig for. Vi får da mulighet til å nyttegjøre oss det meste av de forberedelser vi har gjort til årets avlyste arrangement. SG 2021 vil bli arrangert i tidsrommet 1 - 4. juli i løyper og arenaer som var planlagt for SG 2020, dvs i Mandal og Kristiansand. Arrangørklubber er Kristiansand OK, Oddersjaa SSK, Birkenes IL, IL Høvdingen, OK Sør og IL Vindbjart.

SG 2022 blir arrangert 7. - 10. juli i Vestfold og Telemark med Lardal OL, Hedrum OL og Larvik OK som arrangører. Planleggingen er allerede i gang og det loves spennende terreng, gode kart, fokus på ungdommen og at man skal få den gode feriefølelsen.

For framtiden vil Sørlandsgaloppen bli arrangert i Agder i Oddetallsår og i partallsår i Vestfold og Telemark.

Vi ønsker velkommen til Sørlandsgaloppen i 2021.

Følg oss på Facebook og våre nettsider: sorlandsgaloppen.noS


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.